ROMApad érintőképernyős vezérlés

2017. április 16.
Már most elérhető az io rendszeren alapuló ROMApad érintőképernyős vezérlés, amely teljesen automatikusan képes működtetni épületünkben az árnyékolókat, a világítást, a fűtés-hűtést és akár a biztonságtechnikát is...
A ROMApad egyesíti valamennyi távirányító tudását, komplex vezérlést biztosítva ezzel az épület számára. A távirányítás a ROMApad esetében nem a távirányító rendszeres „nyomkodását” jelenti, hanem egy önállóan, beavatkozás nélkül működő, oda-vissza kommunikáló rendszerről van szó, amelynek használata során a folyamatos visszajelzést kapunk az elemek, funkciók állapotáról.

A rádiós rendszer előnye, hogy az bármikor telepíthető, kialakítható és akár utólagosan is bővíthető. A vezérlés a ROMA és a SOMFY cégek közös fejlesztése, szabadon konfigurálható, a vezérlendő elemeket, csoportokat szabadon alakíthatjuk ki, amely beállítások bármikor módosíthatók. A rendszer kizárólag akkor igényel beavatkozást, amikor valamely már meglévő funkciót, beállítást módosítani szükséges, pl. a délutáni házimozi nézéshez teljes sötétségre van szükség.

Hasznos információk

© 2017 Alu-Redőny Kft. Minden jog fentartva