Rólunk

Az Alu-Redőny Kft. már 1995 óta gyárt és forgalmaz prémium minőségű árnyékolástechnikai termékeket.
Vállalatunk neve ma már csalóka! Az évek során, a cégnevet meghatározó redőnyökön túl természetesen sok egyéb árnyékolástechnikai eszközzel, innovatív garázskapukkal, nyílászárókkal és intelligens épületvezérléssel bővült a kínálatunk. Ahogy termékválasztékunk és tapasztalatunk gyarapodott évről-évre, úgy alakult át értékesítési szemléletünk is. Mi nem csupán egy-egy pergolát, redőnyt vagy szúnyoghálót kínálunk, hanem sokkal többet. Összehangolt rendszerekben gondolkodunk, és erre biztatjuk vásárlóinkat is!
A szoros együttműködés partnereinkkel, a változatos műszaki megoldások, a minőségi alapanyagok, az egyedülálló szín- és formagazdagság, valamint a több mint két évtizedes tapasztalatunk együttesen alakították ki azt a filozófiát, amelynek mentén dolgozunk.
Hiszünk benne, hogy minden otthonnak lelke van. Olyan jellegzetes hangulata, amelyet a lakói adnak neki. Mindezt szem előtt tartva olyan egyedi termékpalettát kínálunk, amelyek segítenek Önnek, hogy otthona minden részlete különleges legyen.
E filozófiánkat talán új szlogenünk fejezi ki a legjobban:

Otthon. Élet. Minőség.

Otthon. Élet. Minőség.

Otthon.
Innovatív kínálatunk és egyedi árnyékolástechnikai megoldásaink értéket adnak otthonához.
Élet.
Termékeink a mindennapok részévé válnak, és nemcsak hangulatosabbá, de kényelmesebbé is teszik életét.
Minőség.
Döntsön mellettünk, ha igényesen él, nem köt kompromisszumokat és értékeli a minőséget.
Bemutatóterem
Látogasson el hozzánk Mogyoródra, ahol Magyarország legnagyobb és legexkluzívabb bemutatótermével várjuk! A közel 800 m2-es bemutatótermünkben személyesen megtekintheti és kipróbálhatja működés közben a kiállított redőnyöket, kapukat, zsaluziákat, szúnyoghálókat. Kollegáink készséggel megválaszolják kérdéseit, és segítenek Önnek kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb típust. Biztosan megtalálja azt a terméket, amit otthonába képzelt.
Időpontfoglalás
Érdemes Önnek is időpontot foglalnia, hogy kollégáink kizárólag Önnel foglalkozhassanak. Amennyiben előre megbeszélt időpontban érkezik, kényelmesen és zavartalanul tájékozódhat bemutatótermünkben értékesítő munkatársaink tanácsadása és szakértelme mellett.

Elérhetőségünk:
Telefon: +36 (28) 441 567
E-mail: info@alu-redony.hu
Garancia
Komplett termékeinkre – terméktől függően – akár 5 év garanciát vállalunk. A garancia érvényesítéséhez elengedhetetlen, hogy sértetlenül megőrizze a terméken található AR vagy ROMA matricát, valamint a termékünkről kiállított számlát. A németországi ROMA KG. több évtizedes gyártói tapasztalata garantálja, hogy termékeink megbízhatóak, hosszú távú használatra tervezettek és kiváló minőséget képviselnek.

Hasznos információk

Kiemelt partnereink

Exkluzív mogyoródi bemutatótermünk mellett természetesen más helyszíneken is várjuk vásárlóinkat.
Viszonteladói hálózatunk biztosítja, hogy ROMA és AR termékeinket Ön az ország számos pontján elérheti. Kizárólag azokat a viszonteladóinkat ajánljuk itt Önnek, akik tagjai partnerprogramunknak, rendelkeznek bemutatóteremmel és rendszeresen részt vesznek továbbképzéseinken. Ennek köszönhetően felkészültek, naprakészek és megbízhatóak. A kiváló minőség biztosítása mellett arra törekszünk, hogy partnereinknek teljes körű támogatást nyújtsunk a logisztika, értékesítés, marketing, szerviz, oktatás és információszolgáltatás területén. Területi képviselőinken keresztül állandó kapcsolatot tartunk fenn országos partnerhálózatunkkal. Szervizcsapatunk műszaki és garanciális kérdések esetén a beépítés helyszínére kiszállva biztosít támogatást.

Budapesti bemutatóterem

ABLAKNET Kft.
1113 Budapest, Villányi út 62.
www.ablaknet.hu
info@ablaknet.hu
+36 (1) 354-1800
+36 (1) 354-1803
H-P 9:00 - 17:00
Szombaton előre egyeztetett időpontban

Szegedi bemutatóterem

FUDO Kft.
6723 Szeged, Római Krt. 23.
www.fudokft.hu
arajanlat@fudokft.hu
+36 (62) 668-098
H-P 9:00 - 17:00
Ettől eltérő időpontban előzetes időpont egyeztetés a +36 (30) 627-4825 telefonszámon.

Pilisvörösvári bemutatóterem

Hofstädter Kft.
2085 Pilisvörösvár, Budai u. 20/C
www.hofstadter.hu
info@hofstadter.hu
+36 (26) 530-650
H-P 8:00 - 18:00
Szombat 9:00 - 13:00

Budapesti XIII. kerületi bemutatóterem

Hofstädter Kft.
1139 Budapest, Teve u. 7-11.
www.hofstadter.hu
vaci@hofstadter.hu
+36 (1) 238-0186
H,Sze,P 8:00 - 16:30
K,Cs 10:00 - 18:30
Szombaton előre egyeztetett időpontban
© 2017 Alu-Redőny Kft. Minden jog fentartva