Alumínium Pergolák

FUSION

icons2 0

A Tecnic széria egyik legszínvonalasabb tagja. Eleganciája egy igazi szabadtéri élmény része. A Fusion pergolák forradalmian megújítják a kültéri életvitelt, dizájnos elemekkel varázsolják szebbé az Ön kertjét vagy teraszát. A Fusion teljesíti mind a stílusbeli, mind az építészeti követelményeket, hosszú élettartamot és hosszan tartó szépséget biztosít.

META

icons2 0

A Meta rendszert a minimalista design, elegancia és kifinomulság jellemzi. A Meta fantázianevű pergolák forradalmian megújítják a kültéri életvitelt, dizájnos elemekkel varázsolják szebbé az Ön kertjét vagy teraszát. A Meta teljesíti mind a stílusbeli, mind az építészeti követelményeket, hosszú élettartamot és hosszan tartó szépséget biztosít.

LEVEL

icons2 0

* A Tecnic Level rendszert kifinomulság és hosszú élettartam jellemzi. A Tecnic kollekcióból kifejlesztett Level fantázianevű pergolák forradalmian megújítják a kültéri életvitelt, dizájnos elemekkel varázsolják szebbé az Ön kertjét vagy teraszát. A Tecnic Level teljesíti mind a stílusbeli, mind az építészeti követelményeket, hosszú élettartamot és hosszan tartó szépséget biztosít.

RAM

icons2 0

* A Ram pergolák egyesítik a Tecnic napellenzők és egy eredeti, jellegzetesen lekerített forma előnyeit.
Elérhetők alapkivitelben valamint integrált és beépített extra lefolyókkal. Íves szerkezete miatt könnyedén vezeti a vizet, ezért is közkedvelt a megrendelők körében. A Ram pergolák 100%-ig alumíniumból készülnek és négy alapszínben rendelhetők. Egyedi igény esetén további színek is elérhetőek.

MITO

icons2 0

* A Mito pergolát azon embereknek tervezték, akik kedvelik ötvözni a klasszikus formákat a tartós anyagok használatával és minden részletre ügyelnek.
Tecnic Mito 100%-ban alumíniumból és rozsdamenten acélból készül, valamint minimális gondozást igényel. Egyedülálló megoldás a stílusos és modern kültéri életvitelre.

EVO

icons2 0

* A Tecnic Evo nem csupán egy pergola, hanem egy igazi műremek, kortárs építészeti elemekkel és exkluzív dizájnnal. Ideális azok számára, akik lakókörnyezetüket stílussal és modernséggel akarják gazdagítani. Tecnic Evo egy kültéri építészeti megoldás, melyben a vízszintes és függőleges részek szerves egységet alkotnak és harmonizálnak az épület letisztult vonalaival.

ALUTECNIC

icons2 0

* Alutecnic, az alumínium minden előnyét és a Tecnic árnyékolók praktikusságát ötvözi. . A külső tér maximális kihasználhatóságát biztosítja, az időjárási körülményektől függetlenül. Az Alutecnic teljes egészében alumíniumból és rozsdamentes acélból készül, és mindenféle környezetbe jól illeszkedik. Ez egy praktikus és elegáns megoldás nyilvános és privát terek lefedésére a nagy méretezésnek köszönhetően.

STIL

icons2 1

* A Stil árnyékoló a hagyományos pergolák vonalát követi; alumíniumból és rozsdamentes acélból készül. A Stil lehetővé teszi, hogy az esővíz a pillérekben vezetődjék el, esztétikailag nem odaillő ereszcsatornák alkalmazása nélkül.
Ez a szerkezet széleskörűen alkalmazható és a különböző építészeti megoldásokhoz is jól illeszkedik.

INFINITY

icons2 1

* A Tecnic Infinity a maga klasszikus vonalvezetésével követi a mai dizájnt ezzel együtt funkcionális megoldást kínál a külső terek védelmére. Az Infinity pergola család teljes egészében extrudált alumíniumból és rozsdamentes acélból készül és karbantartás nélkül is ugyanolyan szép marad, mint újkorában. A konstrukció több kivitelben is elérhető.

GYÁRTÓK, PARTNEREK

logo roma
logo pratic
logo somfylogo novoferm
logo ar

 

INFO

  • Jogi nyilatkozat
  • Elérhetőségek: Alu-redőny Kft.
    H-2146 Mogyoród, Víztorony u. 1.
    Tel: (28) 441-567, Fax: (28) 441 081,
    E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.